Superbet este cel care face pariatul simplu şi distractiv. Poţi paria pe Superbet şi dacă nu ai un cont bancar sau un card. Condiţia este aceea de a te înregistra pe site. Confirmă contul deschis prin intermediul unui click pe mesajul primit pe contul de email. Apoi este mai uşor să depui bani în cont şi să începi să pariezi dar şi, implicit, să câştigi.

În agenţiile Superbet de pe teritoriul tării ai posibilitatea de a depune bani rapid şi în siguranţă. Este nevoie doar de un cont de utilizator şi de un act de indenitate. Depunerile din agenţii se fac constant, retragerile sunt programate pe site. Depune banii chiar acum, câştigă şi mai apoi retrage banii fără vreum comision perceput.

Cum poţi depune bani cash

Pentru a depune bani cash la Superbet casino trebuie doar să mergi într-una din agenţiile Superbet cu cartea de identitate asupra ta. Pentru asta, trebuie să îţi cunoşti numele de utilizator de pe site-ul oficial al cazinoului, superbet.ro. contul urmează să fie alimentat instant. Superbet precepe un comision de administrare, de 2% pentru fiecare depunere iar acest comision este direcţionat către bugetul de stat.

Cum poţi face plăţi online la cazinoul Superbet

Este extrem de uşor să depui şi să retragi bani din contul de Superbet. Prima operaţiune necesară este aceea de a te înregistra. Confirmi apoi contul printr-un singur click în mesajul primit pe email. Odată urmaţi aceşti paşi este extrem de uşor să depui bani în cont şi să începi să pariezi. Din toate metodele de plată puse la dispoziţie de site-ul oficial, depunerea online este una din cele mai comode. Asta deoarece nu prsupune deplasare, totul se face de pe un dispozitiv – smartphone, tabletă, calculator sau laptop. Metodele de plată online pe care un jucător le poate utiliza sunt cardul bancar, serviciul de plăţi online Skrill sau portofelul electronic paysafecard.

Sunt metode care te ajută să depui bani instant oricând şi de oriunde, fie alegi să depui de pe card sau din fondurile de pe contul Skrill sau pe cardul virtual paysafecard. Astfel, ori de câte ori îţi doreşti acest lucru, poţi paria, poţi depune bani şi să începi să joci imediat.

Cum depui bani online la cazinoul Superbet

Pentru a depune bani online la cazinoul Superbet trebuie ca întâi să efectuezi o depunere, să introduci suma dorită şi datele cardului, după care să apeşi pe Depunere. În cazul unor carduri, ţi se va cere să confirmi tranzacţia cu ajutorul unei parole suplimentare. Partenerul de procesare al plăţilor Superbet va salva datele în totală siguranţă, ca să poţi depune mai rapid data viitoare. Contul tău va fi alimentat instant. Superbet percepe un comision de 2% din fiecare depunere, bani care sunt redirecţionaţi apoi spre bugetul de stat.

Cum poţi retrage bani

Din meniul contului tău de Superbet trebuie să selectezi Retragere. Introdu suma pe care doreşti să o retragi şi confirmă retragerea pe cardul de pe care ai şi depus. Tranzacţia se va procesa in 3-6 zile lucrătoare după aprobare.