Nici un jucător nu mai este surprins de prezenţa în număr atât de mare al sloturilor din oferta oricărui cazino. Sunt de departe cele mai populare jocuri de noroc şi conduc detaşat la simplitatea cu care se joacă.

Alegi un titlu care îţi place, setezi miza de joc şi iniţiezi prima rotire de simboluri apăsând pur şi simplu pe butonul de start al jocului. Apoi laşi norocul să îşi facă treaba şi să îţi aducă pe ecran cele mai plătite combinaţii din tabela de plăţi.

Cum sloturi găseşti cu miile, este imposibil să nu fi întâlnit până acum şi sloturi a căror tematică surprinde muzica în toată splendoarea ei. Tocmai de aceea vom dezbate în acest topic popularitatea sloturilor cu tematica Heavy Metal, aşa că dacă eşti interesat citeşte rândurile de mai jos cu atenţie.

Ating demografica de vârstă

Deja slotul Book of Dead este considerat clasic de jucători, pentru că, aduce pe ecran o tematică îndrăgită, cea a civilizaţiei egiptene. Vezi simboluri tipice ale acestei civilizaţii încă misterioase şi, aştepţi ca ecranul să sară în aer la fiecare câştig.

La fel stau lucrurile şi cu sloturile care aduc în prim plan muzică Heavy Metal a unei întregi generaţii. De ce să nu îmbini utilul cu plăcutul, dând rotiri după rotiri şi ascultând în acelaşi timp melodia Heavy Metal preferată?

Nu este nici un secret că majoritatea jucătorilor care îşi petrec timp îndelungat pe site-uri pentru jocuri de noroc sunt fani ai genului Heavy Metal. Gun’s N’ Roses, Motorhead sau Kiss sunt doar câteva dintre numele reprezentative ale genului care continuă şi astăzi să facă furori printre fani.


Este o amintire plăcută a anilor tinereţii pe care sloturile nu fac decât să o aducă în actualitate. Memorezi clipe plăcute dar în acelaşi timp îţi încerci şi şansa la un joc de noroc care are o coloană sonoră care îţi place.

Şi astăzi aceste formaţii au o mulţime de fani, graţie mijloacelor moderne de comunicaţii. Prin intermediul internetului, orice tânăr poate asculta formaţia preferată ba chiar poate să participe live la concertele acesteia.

Pentru jucătorii mai în vârstă, nostalgia este factorul principal care îi face să aleagă sloturi cu tematica Heavy Metal. Pentru cei tineri, acest tip de muzică îndrăzneaţă îi face să îşi afirme identitatea şi le conferă acea libertate de exprimare de care au atât de multă nevoie.

Această nevoie de identitate nu avea cum să scape producătorilor de sloturi şi urmarea este una cât se poate de naturală. Cele mai reprezentative formaţii de muzică Heavy Metal sunt prezente pe sloturi, astfel încât jucătorii să poată alege pe cea preferată.

Hit-uri de referinţă

Dacă vorbim despre hit-uri de referinţă actuale nu putem să nu aducem în discuţie cei mai reprezentativi exponenţi ai genului. Putem începe cu Dua Lipa şi al său hit Break My Heart sau cu Rain On Me, cântat de către Lady Gaga şi Ariana Grande.

Fără excepţie, aceste 2 melodii continuă să rămână în topul de preferinţe al fanilor şi difuzarea lor pe toate canalele muzicale nu face decât să confirme acest lucru. Despre melodiile Heavy Metal se poate spune cu certitudine acelaşi lucru, traversează timpul şi nu îşi pierd niciodată din atractivitate.

Genul Heavy Metal a avut de-a lungul timpului nume de marcă care au dus acest tip de muzică la un nivel de popularitate nemaiîntâlnit. Indiferent de vârsta jucătorilor, melodii precum Rock and Roll All Night a formaţiei Kiss sau Welcome to the Jungle cântată de Gun’s N’Roses continuă încă să se afle în topurile cele mai renumite din lume.

Se poate spune că sunt deja melodii clasice care au intrat pentru totdeauna în conştiinţa şi sufletul fanilor de pretutindeni. Concertele lor fac în continuare sold out, aşa că pentru o lungă perioadă de acum înainte vor continua să rămână în topul de preferinţe al fanilor.

Se poate spune că aceste melodii nu au vârstă, sunt continuu la modă şi vor fi fredonate fără îndoială şi de către generaţiile viitoare. Tocmai de acea prezenţa lor în sloturi este una binevenită, pentru că îşi dovedesc în acest fel popularitatea şi nu îşi arată în nici un caz vârsta.



Cele mai bune sloturi cu tematica Heavy Metal

Nu poţi să faci un clasament al acestor sloturi dar cu siguranţă că le putem menţiona pe cele mai populare printre jucători. Şi o să începem cu slotul Gun’s N’Roses produs de către NetEnt, un slot clasic unde arhitectura de joc este una de tip 5X3.

Se oferă în acest 20 de linii de plată fixe care duc la un RTP de 96,98%. Dar ceea ce farmecă cu adevărat jucătorii este coloana sonoră a slotului şi apariţia pe ecran a membrilor trupei, cele mai bine plătite pictograme din joc care au şi rol de wild în diferite faze ale jocului.

Îl urmează jocul Kiss, produs de către WMS, un producător pe care ai face bine să îl cunoşti cât mai curând. În acest slot vei întâlni o arhitectură de joc care te va surprinde cu adevărat. Pe lângă ecranul principal cu 5 role dispuse pe 3 rânduri, jocul are ataşat un ecran suplimentar enorm.

Sunt prezente acolo 5 role dispuse pe 12 rânduri, ceea ce duce liniile de plată care se pot obţine la un total năucitor de 80. Acestea, împreună cu cele 20 de linii din ecranul de bază, aduc jucătorilor nu mai puţin decât 100 de linii de plată.

Dar în afară de aceste arhitecturi de joc inedite, producătorii au imaginat jocul ca şi cum ai participa efectiv la concertul trupei Kiss. Şi pentru ca lucrurile să fie clare încă de la început, cei 4 membrii ai formaţiei sunt incluşi într-un simbol wild care înlocuieşte orice altă pictogramă din joc.

Specialele nu lipsesc nici ele din joc şi dacă ai norocul să prinzi scatter-ele care fac acest lucru, vei avea parte de surprize nebănuite. Jocurile suplimentare acorda 8, 12 sau 20 de învârtiri, fiecare dintre acestea fiind însoţite de multiplicatori care pleacă de la X2 şi pot ajunge până la X20.

Concluzie

Cu siguranţă că sloturile cu tematica Heavy Metal îşi au partea lor de fani din jucătorii unui cazino. Melodiile sunt unele cunoscute de către toată lumea şi faptul că le asculţi atunci când dai spin face că jocul să aibă o nouă dimensiune.

Dacă nu ai încercat până acum un asemenea joc, nu mai sta pe gânduri, alege unul şi iniţiază prima învârtire. Aşteaptă apoi muzica de fundal care îţi place atât de mult şi participă la concertul trupei preferate. Nu vei regreta!