Procurorii DNA fac percheziţii la locuinţa din Piteşti a deputatului PSD Cătălin Rădulescu şi la o firmă de construcţii la care acesta este acţionar majoritar. Potrivit unor surse judiciare ale Mediafax, anchetatorii caută documente privind licitaţii publice.

Procurorii DNA verifică mai multe documente la sediul unei firme controlate de Cătălin Rădulescu şi pe care acesta a şi administrat-o înainte de a deveni parlamentar. Astfel, sunt vizate documente care au legătură cu licitaţii publice pentru asfaltări.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, deputatul Cătălin Rădulescu a declarat că întreaga acţiune ar fi fost declanşată de rivalii săi.
„Totul vine din partea unor colegi ai mei care vroiau să fie competitori”, a spus deputatul. „Chiar nu îmi fac niciun fel de probleme”, a adăugat parlamentarul.

„Este un control la o companie, Nu văd nimic grav în asta.(...) E dreptul instituţiilor de stat, când primesc sesizări, să cerceteze. Nu ne putem opune unor cercetări”, a mai spus Cătălin Rădulescu.
Cătălin-Marian Rădulescu a fost ales, în 2012, deputat în colegiul uninominal nr. 9 din Argeş. El a mai fost deputat şi în perioada 1990-1992. În 2005, el s-a înscris în PSD Argeş, iar în 2011 a fost ales vicepreşedinte PSD - diaspora şi Coordonator PSD - Republica Moldova.

Foto: Antena3.ro