Traversăm, într-adevăr, momente impresionante. Cum poate fi altfel, când Petrolul se reuneşte pentru liga a patra, dar are vreo 4.000 de oameni în tribune? Care n-au venit să joace pokemon pe telefon, ci să cânte şi să scandeze pentru Petrolul!?

Este lăudabil efortul lor, dar mai ales al tuturor celor care s-au implicat în renaşterea echipei Ploieştiului: suporterii activi în proiect, grupul de iniţiativă Petrolul 52 şi reprezentanţii lor, oamenii care s-au văzut mai puţin, dar care au contribuit mult.

Pe Petrolul o aşteaptă un judeţ gătit (cu excepţiile de rigoare) în galben şi albastru, însă în primăvara asta frumoasă a renaşterii petroliste, trebuie să ne gândim şi la verile fierbinţi şi la furtunile lor.

Cei care se ocupă acum de echipă sunt petrolişti adevăraţi. Mircea Dridea, Tavi Grigore şi Cristi Vlad reprezintă garanţia noului Petrolul.  

Suntem la momentul în care putem privi din nou în viitor. Dar să nu uităm să mai aruncăm, din când în când, câte o privire în spate.

Lupii au reintrat repede în casa fotbalului, însă cheia de la etaje e în buzunarul oamenilor cu mulţi bani.Când va veni vremea transformării în SA, Petrolul va avea nevoie de investitori puternici şi serioşi, cărora să li se pună la dispoziţie baza, iar ei să urce clubul în vârf.

Petrolul are nevoie de patroni care să-l ţină acolo, să aibă grijă de el ca de ochii din cap, nu să-l arunce în prăpastie, după ce l-au secătuit de bani şi puteri! 

Să nu uităm de cădere. Să nu mai fim nevoiţi să o luăm de la capăt!