Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 6:59:41

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Şapte curiozităţi pe care şoferii nu le ştiu despre maşinile lor


23 ianuarie 2017

citeşte totul despre:
masini,
soferi,
curiozitati,
filmulet,
trafic,
rezervorrating  rating  rating     (288 vizualizări)

Când vine vorba de maşini, conducătorii auto au impresia că le ştiu pe toate. Ei bine, nu este deloc aşa. Pe internet a apărut un filmuleţ în care sunt prezentate mai multe lucruri pe care şoferii nu le ştiau despre maşinile lor. Până acum…

1. Ralph Teetor, inventatorul opţiunii “cruise control”, era orb.

2. În medie, un american petrece 38 de ore pe an în trafic. Oare cât petrece un bucureştean?

3. La noile modele de maşini se poate vedea pe ce parte e poziţionat rezervorul. În bord, există o mică săgeată care indică dacă e pe dreapta sau pe stânga.4. Dacă geamurile îngheaţă, parchează maşina cu faţa către est. De acolo răsare soarele şi timpul care necesită dezgheţarea e mai mic.

5. Dacă vara e prea cald în maşină, deschide unul din geamuri şi mergi la uşa opusă. Apoi deschide şi închide această uşă de 10-12 ori pentru a realiza circulaţia aerului cald. Acesta va ieşi mai repede, iar temperatura va scădea cu aproximativ 10 grade.

6. Decât să mergi cu geamurile deschise, mai bine foloseşte aerul condiţionat. E mai puţin costisitor la drumurile lungi.

7. Nu-ţi umple până la refuz rezervorul cu combustibil. Opreşte-te la primul click pe care-l face pompa pentru a salva ceva bani. Nu ai nevoie de mai mult!
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online