Cel mai spectaculos proiect de infrastructură din Prahova îl reprezintă giratoriul suspendat, aflat în construcţie  în intersecţia spre Păuleşti. Proiectul, unic în România, este finanţat din fonduri europene şi va costa aproximativ 79 de milioane de lei, contribuţia Consiliului Judeţean Prahova fiind de numai trei milioane de lei.

Proiectul, contestat de cei care nu înţeleg lucrările de infrastructură,  a fost lăudat de reprezentanţii Comisiei Europene, fiind considerată o soluţie ideală, care nu are nevoie de multe expropieri şi nu foloseşte foarte multe terenuri agricole

Giratoriul va avea o rază exterioară de 51 de metri şi o lăţime de 11 metri. La finalizare, giratoriul va înlocui intersecţia semaforizată existentă în prezent, deviind şi separând fluxurile de trafic.

Fotografiile făcute astăzi pe şantierul de la intersecţia spre Păuleşti arată că lucrările au intra în linie dreaptă, lucrându-se deja la partea de iluminat. Conform conducerii Consiliului Judeţean Prahova, lucrarea va fi inaugurată pe 2 aprilie 2016.