Sorin Popa, primarul oraşului prahovean Comarnic, a fost infectat cu COVID-19. Edilul nu ştie cum a contactat boala şi a vorbit despre coronavirus într-o postare pe pagina sa de Facebook.

“În calitate de primar al oraşului Comarnic, e datoria mea să anunţ că am fost confirmat cu infecţia cu virusul SARS-CoV-2 şi în acest moment sunt internat în spital, unde mi se administreaza deja tratament.

În toată această perioada de pandemie, în care am fost implicat în toate activităţile Primariei, m-am protejat şi am purtat mască, am respectat distanţarea socială şi regulile de igienă şi, cu toate astea, m-am infectat cu acest virus. Sunt om între oameni şi probabil că o secunda de neatenţie a fost suficienăa! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Daţi-mi voie, însă, să fac un apel la voi toţi, să ne asigurăm împreună că respectăm distanţarea socială, purtarea măştii şi regulile de igienă, în toate locurile publice, fără nicio excepţie, în care ne aflăm, astfel ca nimeni să nu treacă prin aceste momente dificile şi să evităm tragedii!

Pentru unii, mai bătrâni, mai vulnerabili, asta poate însemna moartea. Din acest motiv, cu gândul la părinţii noştri, la copiii noştri, vă rog să respectaţi regulile de igienă şi să purtaţi masca, atunci când situaţia o impune!

Starea mea evoluează favorabil şi mă pregătesc să revin cu forţe proaspete pentru a face ce ştiu eu mai bine, să muncesc alături de voi, să coordonez activitatea primăriei şi împreună să luăm cele mai bune decizii pentru comunitatea noastră!

Rămân alături de voi toţi, indiferent de simpatiile politice!

Să ne auzim sănătoşi! Doamne ajuta!
, a anunţat primarul pe pagina de Facebook.