Aplicaţia Facebook Messenger este inutilizabilă în România, dar şi în alte zone ale lumii, după o întrerupere a serviciului cu care se confruntă gigantul reţelelor de socializare.

 

Problema a apărut în România în jurul prânzului şi se manifestă şi la momentul redactării acestei ştiri. Este afectată atât comunicarea pe messengerul Facebook, cât şi pe cel Instagram, reţea de socializare deţinută tot de Facebook.

 

Utilizatorii au remarcat că mesajele trimise nu mai pleacă către destinatari, cel mai probabil din cauza serverelor companiei. Şi serviciul de Facebook pare a fi afectat, funcţionând greoi.

 

În Marea Britanie utilizatorii se confruntă cu aceleaşi manifestări, arată publicaţia online Express.

 

Datele de pe site-ul independent DownDetector, care urmăreşte starea serverelor serviciilor online pe baza referinţelor de pe reţelele de socializare, arată mii de utilizatori Facebook Messenger care nu pot accesa aplicaţia lor în fiecare minut în Marea Britanie. Aproximativ 2.400 de utilizatori Facebook Messenger se plângeau în fiecare minut că nu se pot conecta, trimite mesaje text sau nu primesc apeluri.

 

 

 

 

Sursa: www.stirileprotv.ro