Facebook întâmpină din nou probleme serioase cu serverele din Europa şi nu numai. Foarte mulţi utilizatori de pe tot mapamondul s-au plâns de conexiunea slabă sau inexistentă la Facebook. Din New Mexico până în Bucureşti, problemele cu reţeaua socială au persistat vineri seara.

Anul 2018 a fost unul nefast pentru compania condusă de Mark Zuckerberg. După mai multe probleme cu serverele atât în Europa, cât şi în lume, Facebook a fost lovită din plin de scandalul datelor obţinute în mod fraudulos de către firma britanică de consultanţă Cambridge Analytica. Dintre problemele cu serverele pe care Facebook le-a mai avut în trecut, cea care are loc chiar în aceste momente pare cea mai serioasă.

Conform site-ului Downdetecor.com, reţeaua socială întâmpină dificultăţi tehnice majore în marile oraşe din Europa, însă cel mai rău pare să fie în Marea Britanie şi pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii. Problemele nu s-au rezolvat încă, iar capitale importante din regiune, precum Bucureşti, Varşovia, Roma sau Budapesta sunt în continuare sub „cod roşu” de inaccesibilitate.

Harta completă a zonelor în care Facebook aree probleme o găsiti AICI