Retailerul britanic Marks & Spencer (M & S) şi-a suspendat temporar site-ul marţi după ce unii clienţi au semnalat că au putut vedea datele de contact ale altor persoane atunci când s-au logat pe site-ul companiei, relatează Reuters.

Miercuri, M & S a declarat că informaţiile nu au apărut ca urmare a unui atac al unei părţi terţe şi nu au fost expuse sau extrase datele financiare ale clienţilor.

„Din cauza unei probleme tehnice ne-am suspendat temporar site-ul pentru o perioadă de timp aseară”, a indicat într-o declaraţie cunoscutul retailer britanic. Un purtător de cuvânt al M & S a declarat că site-ul a fost suspendat începând cu aproximativ 18:30 GMT, însă a putut fi consultat din nou începând cu ora 21.00 GMT.

La începutul acestei luni M & S a lansat un nou club de membri şi o schemă de carduri intulată „Sparks”, care solicită clienţilor înregistrarea online. Problemele tehnice apărute pe site-ul M & S intervin după ce săptămâna trecută firma britanică de telecomunicaţii TalkTalk a suferit un atac cibernetic major.