Gura bate fundul! Aşa spune o expresie românească. Una tipică pentru aceia care spun anumite vorbe, în pripă, pentru ca apoi să le regrete.

Pentru Fane Preda, un fost petrolist, unul important, chiar, este neplăcut să se expună într-un asemenea mod, specific mai degrabă puştilor teribilişti!

Nici nu a fost numit bine în funcţia de antrenor cu portarii la Steaua, că a şi comis-o!

„Ştiu că suporterii Stelei sunt supăraţi pe mine pentru incidentele şi declaraţiile din trecut, dar există o diferenţă între cariera de antrenor şi jucător. Îmi cer scuze în mod public pentru ceea ce am făcut acum mulţi ani, când aveam o altă gândire despre viaţă, una total greşită.

Acum sînt antrenor şi am şansa de a lucra la cea mai bună echipă din ţară. Sînt extrem de fericit şi îi asigur pe suporteri că voi face tot ce pot pentru a fi cel mai bun din România.

Chiar dacă în trecut am avut anumite derapaje în relaţia cu fanii Stelei, aceştia trebuie să ştie că i-am considerat mereu cei mai buni din România", a declarat Fane Preda, pentru gsp.ro

Acum, nu cred că băieţii de la GSP erau nebuni să inventeze o asemenea declaraţie. Dacă au făcut-o, să fie daţi în judecată! Dar, dacă declaraţia este reală, Fane are o problemă.

El a încercat, practice, să şteargă amintile neplăcute pe care le au steliştii despre el, de pe vremea când apăra poarta lui Dinamo. Dar pare să fi uitat că a jucat la Petrolul. Nu doar că a jucat, ci, mai mult, că fără Petrolul nu ajungea niciodată ceea ce este…

Fane, ploieştenii au fost tare mândri de tine, atunci când Petrolul avea un reprezentant în lotul României la Cupa Mondială din 1994. Cea mai de succes din istoria participărilor naţionalei la astfel de turnee finale. Şi au fost mândri că Petrolul, echipa lor de suflet, avea un portar foarte bun, care se numea Preda. Fanii petrolişti au fost mândri de portarul Petrolului când echipa a luat Cupa României în 1995 şi s-au bucurat să-l revadă atunci când a avut loc inaugurarea stadionului Ilie Oană! Ei nu uită, aşa cum se pare că ai făcut tu!

Pentru că, dacă nu uitai, nu te grăbeai să spui că ai considerat mereu fanii Stelei ca fiind cei mai buni din ţară!

Dacă ai făcut-o, treaba ta! Dar, ca un tip intelligent, aşa cum te ştiu, îţi dai seama că nu e bine să faci astfel de declaraţii forţate. Pentru că, fără niciun dubiu, antrenor cu portarii la Steaua nu vei fi mereu!

Iar când nu vei mai fi, aceste vorbe se vor întoarce împotriva ta! Sunt convins că, déjà, le regreţi!