FC Petrolul Ploieşti a pus în vânzare, începând de astăzi, 6 martie, bilete pentru meciul cu CSMS Iaşi, programat luni, de la ora 18.00, în cadrul etapei a 20-a a Ligii 1.

Suporterii care doresc să-şi achiziţioneze tichete pentru meciul cu CSMS Iaşi o pot face de la casele de bilete ale stadionului ”Ilie Oană”, zilnic, inclusiv duminică, între orele 10.00-18.00, iar sâmbătă în intervalul orar 10.00-14.00, de pe site-ul oficial al Petrolului aici, LocalulMeu.ro aici, Eventim aici, precum şi de la partenerii Eventim.

FC Petrolul a decis, şi la acest joc, să acorde bilete cu valoare zero abonaţilor din cele două peluze suspendate 6 meciuri de pe teren propriu, aceasta fiind ultima partidă care va intra sub respectiva interdicţie. Biletele vor fi la tribuna a II-a, iar abonaţii sunt rugaţi să se prezinte cu cartea de identitate şi cardul de acces la casele de bilete ale stadionului ”Ilie Oană”, până la ora începerii partidei cu CSMS Iaşi.

FOARTE IMPORTANT: Începând cu acest meci, toţi suporterii care doresc să-şi cumpere bilete de la casele stadionului ”Ilie Oană” vor avea obligativitatea să prezinte cartea de identitate la achiziţionarea tichetelor.

Preţurile biletelor pentru acest joc sunt cele obişnuite:

Tribuna I           35 lei

Tribuna II          25 lei

Tribuna 0          60 lei

fcpetrolul.ro