Simona Halep, nr 2 mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore între 25 octombrie şi 1 noiembrie, a anunţat site-ul wtafinals.com. Halep este a doua calificată la Turneul Campioanelor, după americanca Serena Williams, liderul mondial. La această competiţie participă primele opt jucătoare ale lumii.

Anul trecut, la prima ei participare la Turneul Campioanelor, Simona Halep a disputat finala, fiind învinsă de Serena Williams, în faţa căreia se impusese în grupe.

"Sunt foarte bucuroasă că m-am calificat din nou la Turneul Campioanelor. Anul trecut am avut un parcurs extraordinar, ajungând în finală şi învingând-o pe Serena în grupe, şi mă voi strădui să reuşesc chiar mai mult în acest an. Am avut până acum un sezon formidabil, fiind susţinută de mulţi fani din toată lumea, şi sper să văd şi mai mulţi fani în octombrie la Singapore", a spus Halep.

În turul 3 al probei feminine de simplu la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, Halep o întâlneşte pe americanca Shelby Rogers (duminică, 02,00).