După finala de  la Roland Garros, disputată sâmbătă, de către Simona Halep împotriva Mariei Sharapova “ mesajele de simpatie pentru româncă au venit din toate părţile.

“Prinţesa din Carpaţi” a fost învinsă de către “Sirena din Siberia”, aşa cum este supranumită Maria Sharapova.  20 de milioane de suflete au vibrat la unison cu cel al Simonei Halep, românca care în ultimele zile a fost în inimile tuturor.

 Şi pentru că este cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, salvamontiştii din staţiunea montană au ţinut să o felicite pe tenismenă într-un mod mai puţin obişnuit. Au coborât în rapel pe stânci şi au montat un banner uriaş la peste 2.300 de metri altitudine, chiar sub Monumentul Eroilor, Crucea de pe Caraiman. Pe banner-ul cu o lungime de şapte metri şi cu o lăţime de trei metri scrie cu litere mari: “Mulţumim Simona Halep!”

După ce  Simona a făcut un turneu fantastic la Roland Garros, iar viitorul este unul mai mult decât promiţător pentru constănţeancă, salvamontiştii din Buşteni au ţinut să o felicite şi spun că o aşteaptă la o drumeţie pe munte.