După o perioadă în care abonamentele pentru viitorul sezon au putut fi achiziţionate de către foştii abonaţi, astăzi este prima zi în care abonamentele au fost puse în vânzare pentru toţi fanii petrolişti. Momentul nu a fost ratat de suporteri, încă dinainte de deschiderea caselor fiind aglomeraţie. Unii dintre ploieşteni au venit chiar cu o oră înainte de deschiderea caselor, pentru a fi printre primii care vor avea privilegiul de a avea accesul asigurat la toate meciurile Petrolului de pe Ilie Oană, indifferent de competiţie.

Emulaţia care se menţine în jurul Petrolului este una foarte mare, mai ales că ploieştenii aşteaptă ca, în viitorul sezon, echipa să lupte pentru câştigarea titlului de campioană.

Abonamentele pot fi achiziţionate fie doar pentru turul campionatului, fie pentru tot sezonul, la următoarele preţuri:

                              Sezon          Tur

Peluze                  195 lei        120 lei

Tribuna II             395 lei        230 lei

Tribuna I              550 lei        320 lei

Tribuna 0             950 lei        550 lei

Loc în lojă          6.000 lei

 

* Abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către FC Petrolul Ploieşti (Liga I, Cupa României, Cupa Ligii şi preliminariile Europa League), cât şi la jocurile amicale ale ”galben-albaştrilor”, ce se vor desfăşura pe stadionul „Ilie Oană”. Exemplu: un abonament pentru tot sezonul va asigura accesul la cel puţin 23 de partide;

** Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmând să fie amplasate la Peluza II. Abonamentele pot fi achiziţionate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, ştampilat şi vizat la zi.

*** Abonamentele FAMILY vor fi emise în Sectorul 212, Tribuna II. Copiii sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament emis pentru acest sector.