Meciul dintre Hoffenheim şi Bayern Munchen a fost întrerupt în minutul 78, la scorul de 0-6, din cauza ultraşilor oaspeţi.

Motivul întreruperii partidei este un mesaj jignitor la adresa lui Dietmar Hopp patronul lui Hoffenheim: „Dietmar Hopp este în continuare un fiu de târfă”. Ultraşii îl acuză de crearea unui club artificial, atipic în peisajul fotbalistic german. De acelaşi tratament au parte şi cei de la RB Leipzig.

Hopp s-a mai războit şi cu fanii celor de la Dortmund, cu care a avut mai multe procese în trecut, din cauza aceluiaşi gen de mesaj, afişat în urmă cu doi ani.

Jucătorii, antrenorul şi oficialii lui Bayern s-au îndreptat spre sectorul fanilor bavarezi şi au încercat să îi calmeze. Oliver Kahn a coborât şi el, dar arbitrul a fost de neînduplecat şi a trimis jucătorii la vestiare.

Partida a fost reluată după mai bine de 10 minute, dar jucătorii celor două formaţii au refuzat să mai joace. Au plimbat mingea între ei în aşteptarea fluierului final.

Fanii lui Bayern au pregătit o coregrafie specială înaintea partidei. Au „aprins” întregul sector cu sute de torţe, sărbătorind 120 de ani de la înfiinţarea clubului. Şi jucătorii le-au dat motive de satisfacţie, marcând 6 goluri în primele 62 de minute. Apoi a urmat haosul.