Petrolul a oficializat contractul cu Tibor Selymes. Tehnicianul a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane.

Astăzi, Selymes a vizitat cele două terenuri de antrenament pe care lupii îşi desfăşoară activitatea, cel de la Crângul lui Bot şi baza Conpet de la Strejnic.

Odată cu sosirea lui Selymes a fost stabilită şi data primului antrenament al verii: 12 iunie.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns aici. Petrolul este un brand adevărat, cu suporteri adevăraţi. Ştiu că atmosfera de pe stadion este una fantastică, ce se apropie de campionatele puternice, iar acesta este un lucru pozitiv. Vrem să alcătuim o echipă valoroasă, care să joace un fotbal frumos şi să facă performanţă. Oraşul şi suporterii Petrolului merită să aibe o echipă foarte puternică, capabilă să se lupte pentru trofee”, a declarat Tibor Selymes, cel care va colabora pe banca „lupilor” cu Valentin Sinescu (antrenor secund) şi Cătălin Grigore (antrenor pentru portari).

Născut pe 14 mai 1970, la Bălan, Tibor Selymes a evoluat, de-a lungul carierei, la FC Braşov, Dinamo Bucureşti, Cercle Brugge, Anderlecht Bruxelles, Standard Liege, Haladas, Debrecen şi AEL Limassol, iar tricoul primei reprezentative l-a îmbrăcat de 46 de ori, fiind unul dintre titularii echipei care atingea, în 1994, sferturile Campionatului Mondial din SUA. Cariera de antrenor şi-a început-o în 2005, la gruparea maghiară Sopron, pentru ca, după aceea, să antreneze formaţiile Liberty Salonta, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Tg. Mureş, Dinamo II Bucureşti, Săgeata Năvodari, Kaposvar şi Oţelul Galaţi.

fcpetrolul.ro