Polonezii au dat dovadă de o agresivitate inexplicabilă la meciul cu Petrolul. Geraldo s-a ales cu capul spart, De Lucas a fost şi el lovit, tot la cap, şi, în două rânduri, jucătorii celor două formaţii au fost cât pe ce să se ia la bătaie.

Fotbal a fost mai puţin, de ambele părţi. Petrolul n-a reuşit nici acum să înscrie, după cel de-al treilea amical disputat în Turcia, dar a fost, iarăşi aproape. La câţiva milimetri, şi nu o dată, ci de două ori, când Mareş (32) şi Chiriţă (48) au şutat în bară.

Probabil, evoluţia lupilor ar fi fost mai consistentă dacă jucătorii lui Rednic n-ar fi fost luaţi cu fulgi cu tot de masivii luptători polonezi. Aşa, ploieştenii rămân cu bilanţ negativ în Antalya, cu două înfrângeri şi o remiză albă. Asta, din punct de vedere statistic. Strict sportiv, Rednic este cel care cunoaşte situaţia.

Jocul cu polonezii a fost ultimul din prima parte a cantonamentului din Antalya. Vineri, fotbaliştii Petrolului vor reveni în ţară. După două zile libere, lupii se întorc în Antalya, luni, pentru cea de-a doua parte a stagiului centralizat.

Petrolul - Podbeskidzie Bielsko Biala 0-1 (0-1)

Marcator: Malinowski (40)

Petrolul: Bolboaşă (61 Pecanha)– Peteleu (46 Alcenat), Geraldo (cpt), Satli, Beţa – Mustivar (46 Filip)– Astafei (66 Teixeira), Marinescu (66 De Lucas), Gallegos (46 Nepomuceno), Mareş (51 N’Koyi)– Pastorini (46 Chiriţă).

Sursa: fcpetrolul.ro