Omul ăsta care se uită urât din poză se încăpăţânează să demonstreze tuturor suporterilor României că nu mai este în fenomen. A fost, poate, un antrenor de succes, cândva, dar este total depăşit, cel puţin la acest nivel, de selecţioner.

Meciul cu Albania de ieri, câştigat chinuit, cu un gol marcat de Raţ când deja Piţi îşi făcea discursul pentru un egal, a arătat că suntem pe drumul cel prost. Nu că aş fi avut vreun dubiu!

Plec de la premisa că Piţi a spus cu gura lui că meciurile cu Albania şi Algeria sunt mai importante decât par, pentru că înseamnă un nou început. Un început de sfârşit, din ce am văzut.

Nu am nimic cu puştii talentaţi, dar am ceva cu pilele ordinare. Manea, Mateiu şi Florin Tănase, de exemplu, au bifat prezenţa la naţională doar pentru că aşa a vrut Piţi. Iar dacă faci selecţia pentru că aşa vrei tu, atunci nu ai niciun viitor. Fotbalistic vorbind. Şi tot fotbalistic, pe teren am văzut naţionala României de o mediocritate fantastică, asta ca să nu spun altfel. Să joci contra Albaniei, pe care o vei întâlni şi în campania de calificare la Euro 2016, şi să te prezinţi în halul ăsta este ruşinea ruşinilor. Chiar dacă România a câştigat. Nu dau doi bani pe rezultatul ăsta în faţa unui adversar slab. Burleanu a spus că merge pe mâna lui Piţurcă, iar Piţurcă ”a spus” că merge, în continuare, pe mâna norocului. La Euro îl va califica, probabil, sistemul, că două echipe merg direct şi a treia dă baraj. Altfel, eram din nou condamnaţi din start să stăm acasă. Aşa, mai tragem speranţe!

Până la startul campaniei, România lui Piţi va mai juca miercuri cu Algeria. Africanii sunt calificaţi la mondiale şi nu vor rata şansa de a pleca peste Ocean cu un moral bun. Actuala echipă a României le poate garanta asta!

Cine a văzut, totuşi, ceva bun la meciul cu Albania, să-i spună lui Piţi, că eu nu îl cred!