Ploieştenii confirmă faptul că atmosfera din lot este foarte bună şi câştigă, din nou. De această dată, Petrolul a avut de înfruntat un adversar de top, campioana Croaţiei. Chiar dacă a folosit, din nou, două echipe, una pentru fiecare repriză, Petrolul s-a impus graţie golurilor marcate de Mutu şi Satli, acesta din urmă aflat la primul gol pentru Petrolul. Şi nu e uşor să baţi Dinamo Zagreb, nici măcar într-un amical, cu atât mai puţin la o săptămână de la reluarea pregătirilor. Aşa că rezultatul ăsta e mai important decât pare! Spune mai multe!

Cu două succese convingătoare în Slovenia, Petrolul confirmă şi prin acest rezultat faptul că este principala favorită la titlu. Dacă Steaua, de exemplu, s-a făcut de râs cu Lugano şi Chiasso, încasând 7 goluri, Petrolul arată exact opusul, 7 goluri marcate în faţa unor adversari care contează, nu echipe slabe, precum cele două divizionare din Elveţia.

În fine, treaba ei, important este faptul că Petrolul arată bine la startul pregătirilor şi sunt din ce în ce mai multe premise pentru un sezon de neuitat pentru lupi.