Cristina Neagu a fost declarată cel mai bun inter stânga şi cea mai valoroasă jucătoare - MVP - a CM din Danemarca, iar Valentina Elisei Ardean cea mai bună extremă stânga, în All Star Team a competiţiei, la care echipa României a cucerit medalia de bronz.

Potrivit federaţiei internaţionale (IHF), All Star Team este formată din următoarele jucătoare: Tess Wester (portar, Olanda), Valentina Elisei Ardean (extremă stânga), Cristina Neagu (inter stânga), Stine Oftedal (centru, Norvegia), Nora Mork (inter dreapta, Norvegia), Jovanka Radicevici (extremă dreapta, Muntenegru), Heidi Loke (pivot, Norvegia).

De asemenea, cea mai valoroasă jucătoare a turneului final – MVP – a fost desemnată Cristina Neagu, care este şi golgheter al competiţiei, cu 63 de goluri.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Pentru a treia oară, titlul mondial a revenit Norvegiei, care a învins în finala mare Olanda, cu scorul de 31-23 (20-9)