Fostul atacant al Petrolului Ploieşti Marcel Catinca va fi înmormântat astăzi. Săgeata Blondă va ajunge pentru ultima oară pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, stadion pe care a cunoscut gloria fotbalistică.

Slujba de înmormântare va începe la ora 13.00, iar cortegiul funerar se va opri la ora 14.00 pe Stadionul Ilie Oană. La înmormântare vor participa şi alte nume simbol ale Petrolului Ploieşti, printre care Mircea Dridea, Camil Oprişan sau Ion Haralambie. Preşedintele Petrolului Marius Stan va fi şi el prezent la înmormântare.

Suporterii Lupilor Galbeni s-au mobilizat pe reţelele de socializare anunţând că vor participa în număr mare la funeralii

Vă reamintim că Marcel Catinca a încetat din viaţă, marţi după amiaza, după ce s-a luptat ani de zile cu o boală incurabilă.

Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de şase sezoane, între 1987 şi 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA.

Din 1993, el a plecat la FC Braşov, unde a jucat un singur meci! Apoi, a luat calea ligii secunde, la Dacia Unirea Brăila.

Puţini ştiu faptul că blondul atacant a fost, la începuturile carierei, fundaş dreapta la Prahova Ploieşti. El a fost adus la Petrolul ca fundaş, dar a fost reprofilat.

Marcel Catinca a activat în ultimii ani în cadrul CSM Ploieşti, atât ca antrenor la grupele de juniori ale clubului, cât şi în departamentul de scouting al secţiei de fotbal. Cea mai mare performanţă ca antrenor în cadrul CSM Ploieşti a realizat-o în sezonul 2014-2015, atunci când echipa de juniori B1 a clubului a ajuns în semifinalele campionatului naţional, fiind eliminată de CS FC Dinamo Bucureşti.