Petrolul joacă vineri, de la ora 20.30, în deplasare la FC Botoşani. Tehnicianul Mircea Rednic a convocat 20 jucători. Filipe Teixiera s-a accidentat în timpul antrenamentului de marţi, are o contractură, iar joi va efectua un test de rezultatul căruia depinde prezenţa sa pe foaia de joc, la Botoşani.

În cazul în care Filipe nu poate evolua, lotul va fi completat cu Pastorini, care, în principiu, nu făcea parte din delegaţia pentru partida de la Botoşani.

Tot ca variantă de rezervă vine şi Dean Beţa, care va fi trecut şi el pe foaia de joc în cazul în care lui Ciprian Vasilache nu-i soseşte cartea verde. Antrenorul Mircea Rednic a declarat însă că are promisiuni că documentul va ajunge joi sau, cel mai târziu, vineri.

Aşadar, lotul pentru meciul de la Botoşani este următorul:

Pecanha, Bolboaşă – Alcenat, Geraldo, Satli, Fanchone, Peteleu, Filip, Nepomuceno, Marinescu, De Lucas, Teixeira (Pastorini), Astafei, Mareş, Vasilache (Beţa), Coman, N’Koyi, Chiriţă.

Tamuz este accidentat, Ipsa nu s-a refăcut după o accidentare, iar Gallegos, R. Alecsandru şi Cobrea nu au fost convocaţi.

Lupii vor pleca cu avionul până la Iaşi, cu o cursă care decolează la ora 17.20 de la Otopeni. Deplasarea până la Botoşani va fi efectuată cu autocarul. Întoarcerea la Ploieşti este programată imediat după meci, cu autocarul.