Petrolul a cules informaţii despre Rapid CFR Suceava şi de la ultimul meci susţinut de moldoveni, la sfârşitul săptămânii trecute, în deplasare, cu FC Voluntari.

Antrenorul Gheorghe Mulţescu l-a trimis pe fiul său, Cătălin, pentru a face raportul jocului încheiat la egalitate, scor 2-2. Cătălin Mulţescu are funcţia de antrenor cu portarii la Petrolul.

Pentru partida care se va disputa joi, de la ora 18.30, la Botoşani, sucevenii contează pe un număr mare de suporteri. „Vrem să iasă totul aşa cum trebuie, va veni multă lume la Botoşani, aşa că nu dorim să lăsăm nimic la voia întâmplării. Acesta fiind cel mai important meci susţinut de o echipă suceveană în ultimii nouă ani, sperăm ca fanii noştri să vină în număr mare la stadion. Băieţii au mare nevoie de susţinerea lor, în condiţiile în care vom da piept cu una dintre cele mai valoroase echipe din România. Interes în mod cert există pentru această confruntare, important este ca echipa noastră să se ridice la nivelul aşteptărilor”, a declarat preşedintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan, conform liga2.ro.