Antrenorul Petrolului a precizat astăzi că nu crede că Steaua va veni cu rezervele la Ploieşti. „Nu cred în niciun fel în declaraţiile astea. Eu sunt sigur că vor veni cu prima echipă, pentru că e ultima lor şansă de a-şi testa prima echipă înainte de finala Cupei. Aşa că ne aşteaptă un meci greu, dar e mai bine aşa. Avem şansa să ne reabilităm după meciul foarte slab cu Viitorul”, a punctat Lucescu.

La meciul cu Steaua Zicu şi Mutu sunt incerţi, fiind accidentaţi. De asemenea, Gerson, accidentat la meciul cu Viitorul şi Teixeira, eliminat în acel joc, vor lipsi cu siguranţă din lotul Petrolului.

Lucescu a făcut şi o minianaliză a întregului sezon de la Petrolul: „Echipa este frumoasă, Petrolul a făcut un pas înainte faţă de anul anterior, ca puncte şi lumea din afară trebuie să vadă că echipa asta este una frumoasă, cu potenţial. În niciun caz nu trebuie transmisă ideea că acest sezon este un eşec, pentru că nu este deloc aşa! Va fi important ca echipa să înceapă bine noul sezon, poate ajunge şi în grupele Europa League. Au venit deja doi jucători noi, Guilherme va continua la noi, dând dovadă de mare ataşament faţă de club, aşa că sunt semne bune.

Fără a se feri să discute subiectul unui presupus meci dubios ci Viitorul, Lucescu a declarat:

„Cât despre discuţiile apărute după meciul de la Viitorul, să ştiţi că niciodată echipa asta nu va face jocurile altora. Vă spun categoric asta. Cu mâna pe inimă vă spun că Petrolul nu intră în nicio mocirlă!”