CSA Steaua a pierdut meciul cu Carmen, scor 0-1, şi a ratat promovarea în Liga 3. La final, suporterii din Peluza SUD au pătruns pe teren şi s-au luat la bătaie cu forţele de ordine.

Fanii stelişti nu au putut suporta încă o promovare ratată şi au intrat pe teren pentru a cere socoteală favoriţilor. Ultraşii şi oamenii de ordine au oferit scene de o violenţă nemaiîntâlnită pe stadioanele din România.

Stewarzii s-au bătut parte în parte cu zecile de fani nervoşi, până la intervenţia jandarmilor, a căror prioritate în prima fază a fost siguranţa fotbaliştilor.

A fost suficient timp pentru imagini de neconceput. Oameni căzuţi la pământ, atât din tabăra oamenilor de ordine cât şi a steliştilor, care primeau lovituri nemiloase. Câteva persoane au rămas prăbuşite pe gazon şi au avut nevoie de intervenţia echipelor medicale

Carmen Bucureşti a avut un parcurs perfect în play-off, a câştigat toate cele trei meciuri, şi va disputa barajul pentru promovarea în Liga 3 împotriva câştigătoarei Ligii 4 din Călăraşi, Mostiştea Ulmu.

SURSA: GSP.ro