Antrenorul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a făcut un gest provocator, miercuri, la Torino, după meciul cu Juventus, ducând mâna la ureche pentru "a-i auzi mai bine" pe fanii gazdelor cum îl fluieră. Portughezul a declarat că n-ar mai repeta gestul, dar a reacţionat în acest fel deoarece a fost insultat 90 de minute.

 

"M-au insultat 90 de minute pentru că mi-am făcut meseria. Am făcut acel gest pentru că am vrut să-i aud mai bine. Nu aş mai face-o acum, a fost în tensiunea momentului, dar am venit aici ca profesionist şi ei ei mi-au insultat familia, astfel că am recţionat", a declarat Mouriho.

 

Gestul lui Mourinho nu a rămas fără urmări pe teren, jucătorii echipei Juventus Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci şi Paulo Dybala înconjurându-l şi apostrofându-l pe tehnician. Ashley Young şi Sergio Romero i-au sărit în ajutor lui Mourinho, apoi stewarzii l-a escortat la vestiare.

 

Formaţia Manchester United a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Juventus Torino, într-un meci din etapa a IV-a a Hrupei H a Ligii Campionilor, joc arbitrat de Ovidiu Haţegan.

 

 

 

Sursa: www.news.ro