Elicopterul patronului lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, 60 de ani, s-a prăbuşit lângă King Power Stadium după meciul cu West Ham, 1-1

Accidentul a avut loc în parcarea arenei, iar martorii oculari au spus că imediat au apărut la faţa locului maşini de poliţie, ambulanţe şi agenţi de securitate.

De obicei, Srivaddhanaprabha este luat cu elicopterul după fiecare meci acasă al lui Leicester, dar nu este confirmat încă faptul că afaceristul thailandez se afla în elicopter.

The Guardian notează că în zona respectivă şi-au făcut apariţia şi fotbaliştii lui Leicester, iar portarul Kasper Schmeichel a fost văzut plângând în hohote, alături de alţi colegi de-ai săi.

Identitatea pasagerilor nu este cunoscută şi nu se ştie dacă există supravieţuitori. Totul s-a petrecut la o oră după fluierul final. Martorii au spus că elicopterul s-a prăbuşit la scurt timp după ce a decolat de pe gazon şi se pare că ar fi avut probleme tehnice.

Fostul fotbalist englez Gary Lineker a scris pe Twitter: "Am auzit că s-a prăbuşit în parcare elicopterul patronului lui Leicester City".

Srivaddhanaprabha, care deţine compania King Power, a cumpărat echipa engleză în 2010 şi a fost numit conducător în februarie 2011. Sub comanda sa, Leicester a luat titlul în sezonul 2015-2016.