Suporterii Petrolului îl vor pe Leo Grozavu plecat de la echipă şi sunt gata să facă aproape orice pentru a-l determina să-şi dea demisia. Un copil e dispus să-şi pună alocaţia la bătaie, pentru a ajuta la strângerea banilor pe care Grozavu îi vrea ca să plece, scrie realitateasportivă.net

Negocierile dintre Petrolul şi Leo Grozavu pentru rezilierea contractului sunt în impas. Condiţiile puse de antrenor sunt imposibil de îndeplinit. Vrea toţi banii din contractul scadent la finalul campionatului viitor.

Poate scrisoarea de mai jos îl va convinge de două lucruri:

Că s-a ajuns la o situaţie jenantă, pe care nu o va depăşi decât cu demisia de onoare necondiţionată.

Şi că suporterii Petrolului sunt dispuşi chiar să facă orice pentru binele echipei.

„Domnul Leo Grozavu, astăzi am decis să scriu câteva rânduri care vă sunt adresate.

Mă numesc Mihăilă Robert Andrei, de mic am dorit să devin fotbalist, dar nu la orice echipă, la echipa mea de suflet Petrolul.

Destinul mi-a oferit altceva (de multe ori nu toate visele devin realitate), fiind bolnav, întors în ţară după un transplant de celule stem în 2014, am devenit suporter înfocat al echipei Petrolul.

Cu toţi psihologii care încercau să mă scoată din cochilia mea, eram deprimat, voiam să stau singur, nu colaboram nici măcar cu familia mea. Fratele mai mare a decis să mă ducă pe stadion. Ajuns pe stadion, am văzut mii de suporteri, pe o arenă pe care multe echipe ar dori să o aibă.

Când a început imnul Petrolului, simţeam cum în vene îmi curge sânge galben – albastru, cum renasc.

Din acel moment, sunt nelipsit de la meciuri, atât acasă cât şi în deplasări. În 2016, la meciul Petrolul – Voluntari, echipa a afişat un bener „Alături de Robert” şi am deschis acel meci.

În acel moment, auzind mii de suporteri aclamând numele meu, am simţit că sunt cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor.

În liga a 4-a aşteptam mereu să ajung la Pomul Verde, să pun nişte bănuţi în urnă pentru a ajuta echipa şi să cânt cu jucătorii şi suporterii care veneau mereu acolo.

Am multe amintiri frumoase din liga a 3-a, a 4-a. Nu ştiu pe ce stadion din ţară aţi mai văzut atâţia suporteri şi aşa coregrafii. Nu înţeleg un singur lucru şi poate dvs. îmi puteţi explica:

De ce schimbaţi mereu formula de joc? De ce aţi adus fotbalişti care nu au habar cu ce se mănâncă fotbalul? De ce nu folosiţi din vechea gardă: Mirel Bolboaşă, Mihai Velisar, Jan Prunescu Jean, Nini Popescu dacă vedeţi că pierdem mereu? Ce interese aveţi? De ce nu aveţi orgoliu să vă daţi demisia? Sunt întrebări la care eu, un copil, aştept răspuns înainte sau după meciul de marţi.

Am înţeles că doriţi toţi banii din contract, eu sunt dispus să vă acord alocaţia mea dacă plecaţi. Vrem să fim unde ne este locul, suntem o echipă cu renume şi nu vrem să ţinem pasul pe loc datorită dvs.

Cum am renăscut eu după transplant, aşa a renăscut şi această echipă şi trebuie să ajungem în liga 1 dar fără dvs. Aştept un răspuns de la dvs. dacă vă consideraţi un om cu demnitate”.