Din motive independente de voinţa clubului, FC Petrolul Ploieşti a trebuit să pună capăt colaborării cu jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care se alăturase echipei noastre la începutul perioadei de pregătire din această vară.

De precizat faptul că, în momentul sosirii la Ploieşti, Jean Theodoro a efectuat un control medical şi o serie de analize specifice ce nu au scos în evidenţă probleme de natură medicală. Ulterior, testele parcurse la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti au indicat faptul că fotbalistul brazilian nu poate primi viza medicală, lucru confirmat, din păcate, şi de investigaţiile amănunţite efectuate, pe parcursul săptămânii trecute, la solicitarea clubului nostru, de către un Institut de specialitate din Capitală.

În aceste condiţii şi având în vedere imposibilitatea Institutului Naţional de Medicină Sportivă de a-i acorda, în acest moment, jucătorului viza necesară pentru a-şi continua activitatea sportivă, FC Petrolul Ploieşti a trebuit să încheie, astfel, prematur, contractul cu Jean Theodoro Sobrinho.