Succesul istoric obţinut de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic nu a fost uitat în Grecia! Antrenorul român a fost desemnat antrenorul anului 2019 în Grecia, pentru dubla de răsunet obţinută cu echipa din Salonic.

 

Chiar dacă a plecat vara trecută la Al Hilal, Răzvan Lucescu nu a avut rival la gala premiilor fotbalului elen. Antrenorul român a fost desemnat antrenorul anului 2019, an în care a reuşit eventul cu PAOK la capătul unui sezon în care echipa sa a fost invincibilă în campionat.

 

Chiar dacă nu a fost prezent la ceremonia de la Atena, Lucescu le-a mulţumit foştilor colaboratori, jucătorilor, suporterilor lui PAOK şi patronului Ivan Savvidis. Intervenţia video a lui Răzvan a fost difuzată în timpul galei, după anunţarea câştigătorului.

 

„Un antrenor nu este niciodată singur în munca sa. În jurul său sunt o mulţime de oameni, care muncesc foarte mult pentru a obţine succesul şi fericirea. Sunt jucătorii care decid meciurile şi ne aduc fericirea victoriilor. Trebuie să mulţumesc fiecăruia dintre ei, fiindcă au fost nişte jucători fantastici.

 

Trebuie să îi mulţumesc şi lui Ivan Savvidis, care nu mai este preşedintele meu, dar care mi-a dat o posibilitate fantastică de a lucra cu jucători extraordinari, să am un asemenea succes şi să îmi ridic nivelul meu ca antrenor” – a fost mesajul lui Răzvan Lucescu.

 

Două cupe ale Greciei şi un titlu aşteptat 34 de ani la Salonic sunt trofeele cucerite de Răzvan Lucescu în perioada petrecută la PAOK.