Vizat fără să fie nominalizat de declaraţiile lui Răchită, managerul sportiv al Petrolului, Marius Nicolae, i-a dat acestuia replica la Digisport.

“Rachita sa faca bine sa nu mai discute de Petrolul ! Stiu ca in cel mai scurt timp va fi chemat sa dea socoteala pentru cum a cheltuit banii publici. Eu am avut salariu de 2500 de euro din bani privati iar domnul Rachita isi lua 10000 de euro din banii publici. Este usor sa faci echipa si sa cheltuiesti banii publici

Rachita a condus ca manager Petrolul pe banii publici si si-a permis sa incheie cu jucatorii contracte pe 3-4 ani pentru ca apoi sa rezilieze contractul dupa 2 sapatamani. Jucatorii au mers la tribunal si au dat clubul in judecata iar Dan Capra a trebuit sa achite 600.000 de euro despagubiri pe ce a facut Rachita, marele manager. Sa vada domnul Rachita si cum este cu stadionul. Se lauda peste tot ca a facut stadionul din Ploiesti. Dar ce domnule, este arhitect ? A avut grija sa iasa un stadion care are mari probleme. Ati vazut cum este gazonul ? Asta datorita modului in care s-au facut lucrarile la stadion sub conducerea managerului Rachita”.