Petrolul a încheiat negocierile şi cu Rok Kronaveter. Mijlocaşul ofensiv de 1,87 metri, dar foarte tehnic a semnat un contract valabil până în vară cu posibilitate de prelungire din partea clubului ploieştean pentru încă un an.

Kronaveter a jucat ultima dată în Ungaria, la Gyor ETO şi vine la Petrolul din postura de jucător liber.

“Fostul internaţional sloven de tineret a efectuat deja câteva antrenamente sub comanda lui Mircea Rednic, tehnicianul lupilor fiind convins de calităţile sale: ”Rok e un fotbalist valoros, are referinţe foarte bune şi sunt sigur că ne va ajuta. Se va adapta imediat, iar în perioada următoare îl vom aduce la o formă optimă care să-i permită să intre la meciurile oficiale, dar totul depinde doar de el”.

Kronaveter se declară entuziasmat că a devenit jucătorul Petrolului. ”Am ajuns la un club important din România, cu nişte suporteri extraordinari. Mă bucur că mi s-a dat această şansă şi sper sa fac lucruri bune la noua mea echipă. Am găsit aici un grup unit şi valoros, iar împreună cu staff-ul tehnic avem încredere că ne vom îndeplini tot ce ne-am propus în actualul campionat. Sper ca lumea să fie mulţumită de mine, pentru că prelungirea contractului va fi o formalitate”, a afirmat fotbalistul care, care va îmbrăca tricoul cu numărul 11”, se arată pe fcpetrolul.ro.