Zlatan Ibrahimovic şi David Beckham au avut un dialog amuzant pe reţelele de socializare, înaintea partidei Suedia - Anglia din sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

"Dacă o să câştige Anglia, îţi fac cinste cu o cină oriunde vrei în lume, dar dacă bate Suedia, îmi cumperi orice vreau de la Ikea. OK?", l-a provocat fotbalistul suedez pe fostul jucător englez.

"Dacă bate Suedia, te duc eu personal la Ikea şi îţi cumpăr orice ai nevoie pentru noua ta casă din Los Angeles. Dar când o să bată Anglia, vreau să vii să vezi un meci al Angliei pe Wembley, purtând un tricou al Angliei şi să mănânci <fish and chips> (n.r. - peşte pane cu cartofi prăjiţi) în pauză", a răspuns Beckham.

Ibrahimovic evoluează din luna martie în SUA, la Los Angeles Galaxy. Atacantul nu a fost selecţionat în lotul Suediei pentru Cupa Mondială.

Reprezentativa Angliei a învins, sâmbătă, la Samara, cu scorul de 2-0, naţionala Suediei, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale. Aşadar cel care a pierdut pariul este Ibrahimovic