Fanii italieni îşi vând cu un euro biletele pe care le rezervaseră la semifinale, dezamăgiţi după absenţa favoriţilor. Românii, în schimb, vor umple Renato Dall'Ara făcând cozi la bilete.

România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.

Visul frumos continuă pentru România U21, care şi la meciul de azi de la Bologna va avea parte de o susţinere impresionantă.

Pe „Renato Dall'Ara” încap în mod obişnuit peste 38.000 de oameni, dar din motive de siguranţă nu sunt puse la vânzare mai mult de 30.000 de bilete.

5.588 de bilete, peste 15.000 de români

Organizatorii Euro U21 au pus la dispoziţie un total de 5.588 de bilete pentru fanii „tricolorilor”, însă cum în Bologna există o comunitate importantă de români, circa 26.000, aceştia au epuizat şi biletele din sectoarele considerate neutre. În plus, UEFA a suplimentat ieri numărul biletelor oferind tichete şi în sectorul AB, în care în mod normal stă galeria oaspete care vine la Bologna, dar şi acestea s-au vândut într-un ritm ameţitor.

Italienii îşi vând biletele

Dezamăgiţi că echipa gazdă nu se află printre primele 4 ale Europei, suporterii italieni şi-au scos la vânzare pe Facebook biletele pe care le rezervaseră pentru semifinale. Preţul unui tichet în mod obişnuit variază între 5 şi 8 euro, iar italienii le dau cu doar un euro. Până acum, peste 25.000 de oameni au fost la meciurile României din grupă, cifră ce poate fi depăşită la semifinala cu Germania.

Tricolorul peste tot

Şi cei de la FRF pentru meciul de mâine. Încă de ieri au pus steaguri pe scaunele din sectoarele fanilor români, astfel ca la ora meciului fiecare suporter să poată avea cel puţin un obiect în culorile României, mai ales că nu se va mai organiza acel fan-zone care a fost atât în San Marino, cât şi la Cesena. Căldura, dar şi faptul că trebuiau luate aprobări din timp sunt motivele invocate.

Asistenţele de la meciurile României 

Adversar Locaţie Numărul suporterilor
Croaţia San Marino 4.035
Anglia Cesena 8.440
Franţa Cesena 12.861

SURSA: GSP.ro