Preşedintele executiv al celor de la CSU Asesoft, Ionuţ Georgescu, a acceptat oferta de la Steaua şi va ocupa funcţia de manager sportiv la clubul bucureştean.

Campioana României se află la un pas de desfiinţare, după ce Sebastian Ghiţă nu s-a mai implicat. Cel mai probabil, echipa va evolua în liga secundă, cu lotul de tineret.

„Vă mulţumesc pentru tot! Nu există cuvinte care să-mi transpună îndeajuns de bine recunoştinţa şi dragostea pentru toţi cei care aţi susţinut echipa şi m-aţi apreciat pentru munca depusă la CSU Asesoft. Sper, totuşi, că îmi veţi înţelege decizia de a alege să-mi continui drumul început în urmă cu 10 ani în baschetul românesc, în aceeaşi direcţie. Plec la Steaua CSM Bucureşti pentru un proiect pe termen lung, ce vizează performanţa unei echipe şi succesul baschetului în societatea românească. Merg să lucrez alături de neşte oameni pe care îi cunosc şi de care mă leagă o viziune comună a fenomenului. Vreau să devin din ce în ce mai bun în ceea ce fac, să mă dezvolt ca om de baschet şi, mai ales, pur şi simplu, ca om. Chiar dacă poate voi veni mai rar spre Ploieşti, atunci când am să urc acel pod sper să revăd bannerul cu Asesoft, să simt că am ajuns acasă, să iau drumul ”Olimpiei” şi să-i urmăresc pe copiii care, ghidaţi azi de gloria trecutului, pun bazele viitorului”, a precizat Ionuţ Georgescu, pe pagina sa de facebook.

csuasesoft.ro