"E diferenţă mare între Steaua şi celelalte echipe din fotbalul românesc. Noi am revoluţionat fotbalul românesc"- a fost declaraţia lui Reghecampf, după ce Steaua a câştigat şi a doua restanţă, cu U Cluj.

Nu este deloc în regulă ca lumea să tolereze astfel de declaraţii, tăcerea nu poate decât să fie percepută ca fiind o acceptare. Or, este inadmisibil ca tu, Reghecampf, să îţi baţi joc de toată lumea fotbalului românesc, exceptându-i pe stelişti, desigur!

Nu poţi declara aşa ceva decât dacă eşti bolnav, în sensul că eşti paranoic, sau dacă eşti arrogant. Steaua a avut de multe ori senzaţia că este dumnezeul fotbalului românesc, din cauza unora care au căzut în genunchi în faţa măreţei familii Reghecampf.

Ce mare diferenţă este, băi, şmechere, între Steaua şi Petrolul, când te uitai la ceas să se termine meciul mai repede după ce egalase Benga? A, este o mare diferenţă între Steaua şi celelalte echipe în privinţa punctelor câştigate cu ajutorul arbitrajului, asta e just! Dar atât! Atât de mare e diferenţa ca joc, încât Corona nu a ştiut şi, dacă nu ai fi primit pomană un penalty, ca de obicei, te bătea şi ea. Băi, şmechere, cum ai revoluţionat tu fotbalul românesc din moment ce ai fost ciuca bătăilor prin Europa? Ai revoluţionat, poate,  blatul în România! În sensul că nu se mai aranjează între cluburi, ci între râmniceni, ca zic aşa. Ai revoluţionat, poate,  pariurile online, acolo unde contează cât şi când înscrie echipa ta.

Declaraţiile astea arată faptul că eşti sigur pe interesele care vor Steaua campioană cu orice preţ! Aşa că îţi permiţi să spui orice, pentru că Steaua are infinit mai mulţi pupincurişti decât orice altă echipă din România.

Bine, şmechere, ia tu campionatul, că văd că nici nu a început competiţia şi eşti câştigător! Dar, dacă eşti atât de arogant, crezi că vei fi capabil să faci mai mult de trei puncte în Liga Campionilor, în sezonul viitor? Ce zici, poţi să “revoluţionezi” asta?

Foto: prosport