După refuzul primarului Dobre de a soluţiona problema mărcii Petrolul, în şedinţa care a avut loc în această dimineaţă la primărie, reprezentanţii Veolia, finanţatorul echipei Petrolul 52 au anunţat că se retrag de la discuţii.

Un oficial al Veolia ne-a declarat în exclusivitate că dacă problema raporturilor juridice dintre municipalitate şi Petrolul 52 nu va fi rezolvată în timp util, firma franceză va fi nevoită să îşi retragă sprijinul financiar acordat gruparii ploieştene.

Astfel, la ora 16.00 vor avea loc noi discuţii între primarul liberal Adrian Dobre, reprezentanţii suporterilor şi conducerea clubului Petrolul 52. De rezultatul, întâlnirii din această după amiază depinde, probabil, soarta grupării fotbalistice fanion a Ploieştiului

Deşi la prânz a avut loc o primă întâlnire, primarul Adrian Dobre a refuzat să se angajeze că va rezolva problema mărcii, solicitând noi discuţii pe viitor.

Propunerea acestuia a fost refuzată de către conducerea clubului, managerul general Cristi Vlad declarând:"Dacă nici azi nu se rezolvă, îmi iau un scaun şi mă mut în faţa biroului primarului!" .

Mircea Dridea, figura emblematică a Petrolului l-a apostrofat pe Dobre :"De 10 luni ne duceţi cu vorba. Amânări peste amânări...nu ne mai prostiţi domnule primar, că nu suntem copii !"