Petrolul are doi jucători convocaţi la naţionala Under 19 a României pentru acţiunea din perioada 28 iulie - 8 august. După ce, iniţial, noua achiziţie Andrei Rus primise hârtia de chemare la lot, mai nou, şi Valentin Ţicu a fost convocat de selecţionerul Dan Oprescu.

România U19 va disputa, în acea perioadă, două jocuri în compania reprezentativei similare a Israelului. Cum campionatul Ligii 2 începe pe 3 august, Petrolul nu se va putea baza pe Rus şi Ţicu în prima etapă, în meciul cu Sportul Snagov.

"Vali Ţicu, convocat la reprezentativa „U19”

Încă un tânăr jucător al „galben-albaştrilor” a primit convocarea pentru lotul reprezentativ, Valentin Ţicu urmând să participe, în perioada 28.07 – 09.08, la o acţiune a echipei naţionale „U 19”.

România va disputa, în acea perioadă, două jocuri în compania reprezentativei similare a Israelului, iar FC Petrolul are doi oameni la lot, pe lângă Ţicu participând, la această acţiune, şi fundaşul dreapta Andrei Rus, proaspăt transferat de către „galben-albaştrii” în această vară.

Felicitări Vali! Felicitări Andrei!", a anunţat Petrolul pe site-ul oficial.

Sâmbătă, meci de prezentare cu FC Rapid

Altfel, clubul ploieştean a anunţat preţurile biletelor pentru meciul de prezentare a lotului pentru noul sezon al Ligii 2, ediţia 2018-2019. Sâmbătă, de la ora 20:00, pe "Ilie Oană", Petrolul o întâlneşte pe FC R Bucureşti.

La Peluze, biletele costă 5 lei, iar la Tribunele 0, I şi II sunt 10 lei. Acestea pot fi achiziţionate de la casele de bilete ale stadionul "Ilie Oană", deschise astăzi, între orele 12:00-19:30, vineri, de la 09:00-16:30, iar sâmbătă, de la ora 09:00 şi până la startul confruntării.