În ziua în care, dacă CS Blejoi nu va câştiga, înainte de prânz, sâmbătă, meciul de la AS Cornu, liderul Ligii A Prahova, ACS Petrolul ’52 Ploieşti, poate deveni, matematic, campioană a eşalonului de elită judeţean. Adversară, de la ora 18.00, pe arena Ilie Oană, îi va fi o echipă pregătită de către un fidel suporter al culorilor galben-albastre! Tehnician de ani buni la Avântul Măneciu, inclusiv în Liga a III-a, Dorinel Beznea nu şi-a ascuns niciodată simpatia faţă de clubul găzarilor. Asta nu înseamnă că, la fel ca şi în tur, nu-şi va mobiliza jucătorii pentru a oferi o replică bună formaţiei de pe primul loc. Îi va fi, poate, mai dificil acum, deoarece - în iarnă - Avântul a pierdut câţiva fotbalişti de bază, printre care fraţii Stoian, Daniel şi Cosmin, sau Mihail Cârstocea.

Pentru acest meci, Octavian Grigore şi Gheorghe Liliac au decis să-l menajeze pe fundaşul central dreapta titular Jean Prunescu, cel care a bifat foarte multe minute pe teren în retur. Va reveni în lot, în schimb, tânărul Alberto Olaru, absent motivat la partida precedentă, de la Băneşti-Urleta, el având programat atunci banchetul de absolvire a clasei a XII-a. Cei doi antrenori ai Petrolului ’52 au ales astfel următorul lot de 18: Marinică şi Chiş (portari), Catană, Olaru, Alecsandru, Frâncu, Velisar, Radu (fundaşi), Chiriţă, Butufei, Popescu, Tudor, Păun, Gheorghe, Dumitrescu, Niţescu (mijlocaşi), Stănescu şi Vintilă (atacanţi). Nu ar fi deloc exclus ca Tavi Grigore să înceapă jocul contra Măneciului cu un “11” deosebit faţă de cel folosit în disputa trecută cu AFC Băneşti-Urleta. Iar asta pentru că au mai rămas puţine dueluri până la finele campionatului şi urmează dubla de baraj în care trebuie să găsească neapărat cea mai bună formulă.

Brigada de arbitri de la acest meci a fost delegată de însuşi... observatorul acestuia, Marian Deaconu, preşedintele CJA “Emil Vlaiculescu”, şi va fi compusă din Cristina Părăluţă, Claudiu Dumitru şi Valentin Dediu, cea dintâi arbitrând pentru a doua oară, în sezonul în curs, pe arena Ilie Oană.

Foto: www.prahovabusiness.ro