Deşi au trecut peste patru decenii de la Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia Comăneci îşi păstrează statutul de zeiţă. Românca a făcut senzaţie la Globurile de Aur, mulţi dintre actorii renumiţi înclinându-se în faţa sportivei de la Oneşti şi au vrut să se fotografieze alături de legenda gimnasticii mondiale

După Jocurile Olimpice din 1976, când o prestaţie perfectă i-a adus prima notă de 10 din istoria gimnasticii, Nadia rămâne Zeiţa de la Montreal şi a avut parte de un moment măgulitor când a întâlnit-o pe Sarah Jessica Parker.

Cunoscută pentru rolul său din serialul “Sex and The City”, actriţa a surprins pe toată lumea cu o plecăciune în faţa Nadiei chiar pe covorul roşu.

“O, Doamne! Nu cred că există o imagine mai reprezentativă a deceniului acela decât faptul că te-am văzut pe tine. Acea faţă perfectă şi frumoasă din care nu răzbătea nimic. Erai perfectă. În numele tuturor americanilor care nu au ocazia să spună asta: Mulţumesc! E o plăcere să te cunosc”, a spus Sarah.

Nadia Comăneci a venit însoţită la acest eveniment - organizat la hotelul The Beverly Hilton - de soţul ei, gimnastul american Bart Conner.