Angajaţii clubului au fost înştiinţaţi azi de administratorul Clarisa Vârceoroveanu că societatea a intrat în faliment. Prin urmare, toată lumea pleacă şi-şi ia gândul de la salariile restante din ianuarie. Odată cu echipa mare care s-a dărâmat încă din timpul campionatului, se prăbuşeşte şi centrul de copii. Ca structură! Pentru că juniorii Petrolului vor fi scoşi din dezastrul în care a ajuns clubul şi ţinuţi împreună. Antrenorii lor nu renunţă şi aşteaptă clarificarea viitorului fotbalului ploieştean.  

“Am avut astăzi o întrevedere cu administratorul şi ni s-a spus că va trebui să plecăm. Este păcat, sunt mulţi copii buni aici, la centru, şi eu nu voi renunţa la ei. Sunt în vacanţă până pe 18 iulie şi voi face tot ce pot să rămânem împreună, să vedem ce se întâmplă în continuare cu noua echipă care ar trebui să fie înfiinţată curând”, ne-a declarat Bogdan Zahiu.

Iulian Cojocaru speră şi el că lucrurile se vor lămuri destul de repede: “S-a dărâmat tot şi este mare păcat de tot ce s-a construit aici, de munca nostră şi a copiilor de la centru care au avut rezultate foarte bune, pe plan naţional şi internaţional. Evident, nimeni nu este dispus să renunţe. Ar fi mare păcat! Aşteptăm deciziile privind noua echipă, însă eu sunt de părere că Primaria trebuie să ne ajute cu juniorii. Altfel nu se mai poate!”, ne-a declarat tehnicianul care pregăteşte grupa de juniori C, locul al treilea la ultima ediţie a campionatului naţional.