Petrolul a jucat într-un sistem 4-1-4-1 cu Montana. Schumacher a folosit următoarea formulă:

Popescu (46 Bolboaşă) – Mişelăricu, Inez (53 Begeorgi), Benga (37 David), Pulhac (71 R. Alecsandru) – Guerriero – Varga, Lesoimier (71 Zoubir), Bucşa, Mareş (46 Nepomuceno) – Paolucci (71 Pacar).

Golul Petrolului a fost înscris de Varga, în minutul 70, din penalti, în timp ce bulgarii au egalat în minutul 81, prin Baldzhiyski.

Cronica meciului (fcpetrolul.ro): 

„Lupii” au bifat, astfel, ce de-a treia remiză în cele patru meciuri susţinute în Antalya, dar, şi de acestă dată, se poate spune că au avut jocul sub control până spre final. Asta în ciuda unei prime reprize mai puţin reuşită, în care niciuna dintre cele două combatante n-a găsit soluţiile pentru a se apropia periculos de buturile adverse. E drept, bulgarii au părut să aibe ceva mai mult iniţiativa, însă ploieştenii s-au organizat bine în defensivă şi nu le-au oferit prea multe oportunităţi vecinilor de la Sud de Dunăre, singura breşă apărând în minutul 35, atunci când Benga l-a faultat, undeva la 20 de metri, pe Lazarov, scăpat singur spre poartă, fază la care „căpitanul” de până atunci al ploieştenilor a văzut cartonaşul roşu. S-a jucat, în continuare, tot 11 contra 11, conform protocolului din meciurile de pregătire, conform căruia jucătorii eliminaţi pot fi înlocuiţi, iar, după pauză, Petrolul a fost echipa care a dominat, pe alocuri autoritar, ostilităţile.

Evenimentele importante au apărut spre final, Nepomuceno (67) nereuşind să-l învingă pe portarul Zdravkov dintr-o poziţie excelentă, pentru ca, două minute mai târziu, Paolucci să obţină o lovitură de pedeapsă, după ce a fost faultat, în careu, de Angelov. Penaltiul a fost transformat, fără emoţii, de către Dacian Varga (70), cu un şut în colţul din stânga, lângă bară, iar Pacar (72) putea mări diferenţa, atunci când, scăpat singur spre poartă, a şutat de la 16 metri, dar Zdravkov a reuşit să respingă în corner. Ploieştenii au continuat să irosească oportunităţi, prin Nepomuceno (74 – şut din lateral dreapta, respins de portar) şi Varga (77 – şut de la 12 metri, lateral stânga, însă Zdravkov a salvat de lângă bară), şi ocaziile s-au răzbunat, pentru că Baldzhiyski (81), aflat într-un duel cu David, a izbutit un lob norocos de la 18 metri, balonul depăşindu-l pe Bolboaşă.

S-a terminat, astfel, 1-1, iar Petrolul va susţine următorul joc pe 28 ianuarie, în compania grupării ucrainiene de prim eşalon Karpaty Lvov.