Valeriu Răchită a vorbit şi la sport.ro despre grupul de investitori care ar dori să preia Petrolul, repetând faptul că patronul echipei ploieştene nu i-a mai răspuns la telefon.

Replica lui Dan Capră a fost publicată pe site-ul oficial al clubului:

„Am observat faptul că Vivi Răchită susţine, în continuare, că a găsit o persoană, căreia însă nu poate să-i divulge numele, interesată să vină să preia Petrolul! Aşa cum am mai declarat, nu cred că acea persoană, sau acel grup de investitori, ar avea nevoie de intermediari, iar dacă într-adevăr există cineva interesat, atunci, ca să putem intra într-un cadru normal, aştept să facă demersurile fireşti şi să trimită pe adresa clubului un document oficial, prin care să-şi exprime cât se poate de clar intenţiile. De asemenea, aşa cum am spus-o de fiecare dată, trebuie să facă dovada că dispune de sumele necesare prin care să susţină în continuare clubul la un nivel înalt, pentru că şi mie, atunci când am preluat, în 2012, societatea FC Petrolul mi s-au impus obligaţii şi mi s-au cerut garanţii în acest sens, pe care le-am şi îndeplinit. Repet, aştept un document oficial, pentru că astfel de lucruri nu se discută pe la posturi de televiziune sau la întâlniri prin restaurante sau pub-uri. Numai că, prin ultimele declaraţii ale sale, pot să spun că, la ora actuală, pentru mine Vivi Răchită nu mai prezintă vreo garanţie”, a declarat Daniel Capră.

„În ceea ce priveşte stafful tehnic actual al echipei şi lotul de jucători, fac un apel către adevăraţii suporteri petrolişti să le acorde credit şi să-i susţină. Pentru că măcar acum, în cel de-al 12-lea ceas, când situaţia este cu adevărat dificilă, echipa are nevoie mai mult ca oricând de linişte şi de susţinere, nu de răutăţi sau de declaraţii prin care unii sau alţii nu încearcă altceva decât să destabilizeze, nu să ajute clubul”, a încheiat Daniel Capră.