După ce ieri au avut reunirea lotului, astăzi, fotbaliştii Petrolului au mers azi  la Bucureşti, unde au efectuat vizita medicală. Dolcesport i-a intervievat pe Benga, Ropotan şi pe Zoubir. Evident, toţi trei au vorbit despre salvarea de la retrogradare.

“Ne-am grăbit să facem vizta “vizta medicală şi reunirea lotului, pentru că ne grăbim să se pregătim cât mai bine pentru a ne realiza obiectivul, salvarea de la retrogradare”, a spus fundaşul Aşexandru Benga. La rândul său, Adrian Ropotan, a declarat: “Ne întoarcem la treabă şi sperăm ca la finalul campionatului să nu mai fim pe ultimul loc. Ne aşteaptă meciuri grele, începutul de an va fi dificil pentru noi”.

“Ştim că este greu, dar vom încerca să rămânem în prima ligă. Jocurile din playout vor fi dificile, avem nevoue de puncte, sper să evităm retrogradarea”, a spus şi Zoubir.

Fiind unul dintre jucătorii care au strârnit interesul în Liga I, francezul a fost chestionat şi asupra acestui aspect: “Este o mare plăcere să se intereseze de mine. Am auzit şi eu că au întrebat de mine. E o plăcere să fii monitorizat de cluburi mari. Vom vedea în continuare ce se va întâmpla. Am înţeles că sunt formaţii care mă caută, chiar este o onoare. Dar, deocamdată, rămân concentrat pe ceea ce am de făcut la Petrolul, sper să facem treabă bună în sezonul de primăvară şi să ne salvăm”