Surse din cadrul clubului Petrolul afirmă că zilele antrenorului ploieştean Sebi Tudor la timona lupilor galbeni sunt numărate. Lipsa de rezultate ale echipei, dar şi inexistenţa unei viziuni clare de joc au făcut să fie pusă în discuţie soarta antrenorului.

Meciul cu Viitorul, disputat la Ovidiu şi încheiat cu victoria cu 1-0 a formaţiei condusă de Gică Hagi, a fost picătura care a umplut paharul, petroliştii nereuşind nimic în acest meci. Ce a deranjat nu a fost în primul rând scorul ci modul în care echipa a evoluat. Cu o apărare extrem de fragilă, un mijloc lipsit de imaginaţie şi viteză şi cu un atac în care se irosesc (puţinele) faze de poartă, Petrolul pare o echipă letargică, deşi în lot sunt jucători care ar putea să dea siguranţa echipei. „Ploaia” de cartonaşe galbene încasate de unii dintre echipierii petrolişti pun în discuţie, dacă mai era cazul, seriozitatea unora dintre cei care ar trebui să îşi facă treaba şi nu o fac, Ropotan fiind un exemplu în acest sens.

Lipsa de luciditate şi jocul haotic al petroliştilor au nemulţumit nu numai conducerea echipei ci şi suporterii, aceştia începând să conteste tot mai mult profesionalismul actualei bănci tehnice.

În contextul de mai sus, schimbarea antrenorului abia instalat este văzută ca o necesitate în măsură să aducă mai multă disciplină la echipă, dar şi o schimbare a tacticii folosite cu acest lot.

Aceleaşi surse au afirmat că schimbarea ar putea surveni la sfârşitul turului de campionat.