Eugen Trică, antrenorul celor de la CFR, caută să se îmbărbăteze, anunţând, cu o siguranţă pe care nu o simte, că echipa sa va câştiga duminică în faţa Petrolului.

În principiu, îl ajută faptul că lupii vor ajunge la Cluj fără şase jucători, patru dintre ei fiind importanţi: Tamuz, Tchite, De Lucas, Fanchone.

Spre deosebire de Trică, Mircea Rednic este foarte cumpătat în declaraţii şi pune accent, încă o dată, pe atitudinea jucătorilor săi. Nu trebuie să fii specialist să-ţi dai seama că asta este cea mai mare problemă a Petrolului.

Trebuie să fii însă pentru a o remedia. Rednic a reuşit să facă asta la primele două meciuri din campionat şi la cel cu FCSB, din Cupă, dar, odată cu trecerea timpului, îi va fi din ce în ce mai greu. Dar nu vorbim despre toată echipa.

Geraldo, de exemplu, joacă aşa cum a făcut-o mereu. Despre Teixeira nu mai discutăm, chiar dacă a ratat un penalti cu CSU Craiova. A greşit, dar are tot dreptul. Şi dacă nu vreţi să-i acordaţi clemenţă, atunci luaţi-i un punct din cele 7 pe care le-a adus Ploieştiului de unul singur.

Nu pe Geraldo sau pe Teixeira trebuie să-i dea Rednic jos din pat, ci pe alţii. La meciul cu CFR Cluj, toţi cei care vor intra pe teren trebuie să fie treji, lucizi şi cu ochii mari. Pentru că, uite, Târgu Mureş şi-a înfipt steagul în locul al doilea. E la şase puncte acum, după ce a bătut la Botoşani cu scorul de 2-1. Să nu cumva să rămână aşa!

Programul etapei:

Vineri:

*FC Botoşani – ASA Târgu Mureş 1-2 (0-1)

Marcatori: Acsinte (71).Zicu (29),M. Constantin (76)

Sâmbătă:

*CSU Craiova – Astra Giurgiu (ora 15.30, Look TV, Digi)

*Rapid Bucureşti – Oţelul Galaţi (ora 18.00, Look TV, Digi)

*FC Braşov – Dinamo Bucureşti (ora 20.30, Look TV, Digi)

Duminică:

*Pandurii Tg. Jiu – Gaz Metan Mediaş (ora 15.30, Look TV, Digi)

*CFR Cluj – Petrolul (ora 18.00, Look TV, Digi)

*FCSB – Viitorul (ora 20.00, Look +, Dolce, Digi)

Luni:

*Concordia Chiajna – Ceahlăul P. Neamţ (ora 18.00, Look+, Dolce, Digi)

*CSMS Iaşi – U Cluj (ora 20.30, Look+, Dolce, Digi)