Mamic- preşedinte, Mamic- antrenor! Sunt fraţi şi vor să elimine Petrolul din Europa League, ca reprezentanţi ai lui Dinamo Zagreb.

Echipa lor a pierdut playoff-ul din Champions League, cu danezii de la Aalborg şi acum vor să îşi arate muşchii în faţa Petrolului.

De partea cealaltă, Petrolul a eliminat o echipă mult mai bună decât Aalborg, pe Viktoria Plzen, şi nu are decât de câştigat din această dublă. Pentru croaţi, în schimb, o eliminare ar însemna o tragedie. Vor rata participarea europeană după 9 ani consecutivi de prezenţe în competiţiile continentale şi vor avea mari probleme cu fanii lor, care şi aşa nu-i prea au la suflet pe aceşti Mamic.

Petrolul şi Dinamo Zagreb nu au probleme de lot înaintea acestui joc, astfel încât este de aşteptat ca, pe teren, să apară cele mai bune formaţii ale celor două cluburi.

Meciul nu are cum să fie urât!

Miza foarte mare, dar şi calitatea jucătorilor sunt elemente care asigură spectaculozitatea acestui joc. Albin poate fi elementul decisiv al Petrolului, deşi în Europa League, până acum, Teixeira şi Mutu au fost decisivi. De partea cealaltă, Soudani şi Cop par a fi principalele pericole, croaţii venind pe Ilie Oană cu gândul declarat de a marca.

Este foarte posibil ca Gerson să reapară în linia defensivă, alături de Geraldo, pentru că talia croaţilor din defensivă, una impresionantă, ar impune ca măcar un jucător cu talie comparabilă cu a lor să apară şi în formula Petrolului.

Petrolul – Dinamo Zagreb se joacă de la 20.15, pe Ilie Oană. Să fiţi tătici pentru Mamic!