Costel Horghidan, fostul membru al PNL si al PDL, a reuşit performanţa ca în mai puţin de 2 ani să se înscrie în al treilea partid, PMP. Şi nu ca simplu membru de partid, aşa cum stă bine noilor veniţi, ci direct ca preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova a PMP. Deşi în urmă cu o săptămână declara sub cuvânt de onoare că nu are legatură cu PMP şi ca este doar un apropiat al fundaţiei cu acelaşi nume ca cel al partidului, se pare că fostul consilier local democrat-liberal a cochetat de ceva timp cu noua formaţiune politica in care s-a inscris, fiind putin probabil sa fi dat vreun concurs pentru funcţia de preşedinte al organizatiei prahovene a PMP.

Astfel, potrivit siteului www.incomod.ph, în Prahova, destinele PMP vor fi conduse de Costel Horghidan, acesta fiind cunoscut ca un apropiat al senatorului Volosevici pe care l-a susţinut ori de câte ori a avut ocazia.

Cum intenţia declarată a lui Horghidan este aceea de a candida la funcţia de primar al Ploieştiului, suntem curioşi cum se vor impaca dorintele noului preşedinte cu cele ale fostului primar Volosevici, şi acesta din urmă gândindu-se nostalgic la functia de primar pe care a pierdut-o, la mustata, in 2012, in favoarea lui Iulian Badescu.