Mai multi vechi  liberali prahoveni vor participa, astăzi, la lansarea Grupului de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului, ONG înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul premier alături de alţi liberali, excluşi din partid sau care nu se mai regăsesc în noua doctrină liberală, lansează Grupul de Iniţiativă pentru Salvarea Liberalismului.

Foştii membri ai PNL şi-au propus să îşi prezinte punctele de vedere chiar la Congresul partidului, unde vor cere, din nou, ca PNL să revină la familia liberalilor europeni. Din acest grup fac parte foştii miniştri USL Radu Stroe, Daniel Chiţoiu şi Andrei Gerea, dar şi alţi membri PNL.

„Suntem un grup de liberali care dorim ca lucrurile să funcţioneze în PNL. Vă confirm că vom participa la lansarea Grupului, iar alături de mine sunt parlamentarii Graţiela Gavrilescu, Sorin Teju, Alexandri Nicolae, Paul Dumbrăvanu. La Bucureşti vor fi prezenţi şi Bogdan Nica, Horia Toma, Simona Schnelbach, dar şi mulţi alţi liberali prahoveni”, ne-a declarat viceprimarul Iulian Teodorescu, cel care în urmă cu o săptămână îl invita pe Călin Popescu Tăriceanu în PNL Ploieşti.